Betingelser

Home
SENESTE OPDATERING
BLIV MEDLEM
VIDEO GALLERI
BILLEDE GALLERI
KATEGORIER
DAGENS PIGE
FORSKELLIGT
LOGIN

 

 

 

Abonnementsbetingelser for dkpiger

Det er vigtigt at du læser nedenstående Abonnement & leveringsbetingelser inden du køber abonnement til dkpiger! For at se indholdet i dkpiger skal du opfylde nogle tekniske krav. Det er udelukkende op til dig selv at sikre at disse tekniske betingelser er opfyldt. Læs mere om de tekniske krav herunder. For at se indholdet i dkpiger skal du være fyldt 18 år. Når du bekræfter at have læst salgs –og leveringsbetingelser for dkpiger bekræfter du også at være fyldt 18 år.

Bestilling:

På dkpiger kan du tilmelde dig et løbende abonnement som løber 30 dage af gangen indtil du opsiger abonnementet. Købet giver dig adgang til medlemssektionen med erotisk indhold. Når du handler på dkpiger indgås aftalen på Dansk.

Betaling:

På dkpiger.com kan der betales med visa, visaelektron og mastercard gennem Verotel, på dkpiger.eu kan der betales med dankort gennem Nets (Tidligere PBS)

Der tages ikke gebyr ved betaling

Når du gennemfører en online betaling er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for overfor din bank at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem, og det gør dkpiger. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med kort, er krypterede (SSL), det er altså kun betalingsudbyderen (Nets eller Verotel), der kan læse dem. Hverken dkpiger eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves på din konto indenfor Ca. 1 døgn, der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

FORTRYDELSE

Fortryder du dit køb skal du sende en mail til webmaster @ dkpiger . eu med oplysninger om dato du har tilmeldt dig, e-mail der er brugt ved tilmelding, ordre nummer samt oplyse at du har fortrudt dit køb, hvorefter vi afmelder og tilbagebetaler beløbet. Iflg. købeloven har du 14 dages fortrydelsesret, dog kan fortrydelsesretten kun benyttes hvis abonnementet har været ubrugt. Fortrydelses retten bortfalder altså hvis der logges ind på dkpiger med de koder du modtager ved tilmelding.

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en online aftale med dkpiger tillader du at vi gemmer din e-mail så længe du er medlem af dkpiger

Vi foretager registrering af din e-mail udelukkende med det formål at kunne sende dine koder til dig og yde support i tilfælde du henvender dig til support. Din e-mail opbevares kun så længe du er medlem af dkpiger  Kun webmaster har adgang til de oplysninger der er registret om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger, Oplysninger afgivet til dkpiger videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Abonnement betingelser:

Købet fungerer som et løbende abonnement der fornyes automatisk hver 30 dag. du har selv pligt til at opsige dit abonnement og det kan opsiges når som helst i perioden. Hvis du opsiger dit abonnement har du stadig adgang i den resterende periode.

Prisen for abonnement er 199 Kr.  Købet giver dig adgang til dkpiger medlemssektion i 30 dage hvor du må kigge, downloade lige så meget du vil

Har du ikke afmeldt dit abonnement fornyes dit abonnement og dermed adgang til dkpigers medlemssektion med 30 dage, prisen for forlængelse af abonnement er 199 Kr.  hver 30 dag

Efter godkendt betaling modtager du en e-mail med kvittering for betaling samt dine personlige koder du skal bruge til at logge ind på dkpiger. Det er dit ansvar at opbevare dit brugernavn og adgangskode er sikkert sted der gør, at andre ikke kan udnytte det.

Dit abonnement er personlig og må ikke overdrages eller på anden måde videregives til 3 mand.

Vi refunderer ikke betaling for køb af abonnement såfremt du ikke opfylder vores tekniske krav. Ved klager kan dkpiger til enhver tid kræve at du fremlægger dokumentation for betaling samt at du opfylder de tekniske krav. Vi refunderer ikke betaling for køb af abonnement som er taget i brug.

Opsigelse / afmeld af abonnement: Login på dkpiger og øverst på support siden er der link til afmeld, nemt og bekvemt

 

Tekniske krav:

Du skal sikre dig, at din computer har følgende software installeret:

Du skal have en Internet Explorer browser version 6.0 eller nyere

Dit operativsystem skal være Windows 98 v. 2 eller nyere

Du skal have en Windows Media player version 9.0 eller senere version installeret.

Hvis du ikke allerede har en MS Windows Media installeret kan du hente den gratis her: http://www.windowsmedia.com/download

For at være sikker på at du kan afvikle indholdet på dkpiger, skal du have din computer opfylde disse krav:

2.0 Ghz. processor eller nyere

Minimum 512 Mb. ram

Minimum 1200 Mb. ledig harddisk plads på drevet hvor dit operativsystem ligger (Typisk C Drevet)

32 Mb. grafikkort

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webmaster @ dkpiger.eu . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

 

OPHAVSRET

Du må ikke kopierer, give, bytte, sælge materialet, du må ikke offentliggøre materialet. Du må ikke stille materiale til rådighed for andre hverken i original eller kopieret form. Dit brugernavn og password er personlig og må kun bruges af dig. Ved misbrug kan og vil du blive retsforfulgt med krav om erstatning.

E-Mail: webmaster @  dkpiger . eu (Skrives uden mellemrum)

Dkpiger formidles af

Newmodels
CVR: 21544809
E-Mail: foto @ newmodels . dk  (Email skrives uden mellemrum)
Etableret: 1998

TLF: 23 25 89 09